Voor een groenere wereld: Valcon helpt bedrijven die zich inzetten voor duurzame energie

duurzame energie

Wie heeft tegenwoordig nog geen zonnepanelen op het dak? Overal waar je tegenwoordig loopt zie je ze liggen. Toch ligt er maar op 12% van alle Nederlandse daken zonnepanelen. Veel huishoudens kunnen niet in één keer de gehele investering doen van zonnepanelen, maar daar is tegenwoordig wat op gevonden. Steeds meer huishoudens maar ook bedrijven maken gebruik van het leasen van zonnepanelen. Zo bespaar je direct op je energiekosten zonder een grote investering te hoeven doen. 

 

duurzame energie

Omdat het leasen van zonnepanelen een flexibele en betaalbare weg biedt voor iedereen die zonne-energie wil omarmen, zien huiseigenaren, bedrijven en organisaties de milieu- en financiële voordelen van leasen, waardoor het een steeds populairder onderdeel is geworden van de overgang naar duurzame energie. Wij bij Valcon, als experts in softwareontwikkeling, willen hier ook graag een bijdrage aan leveren.

 

duurzame energie

Bij Valcon werken we voor een bedrijf binnen deze industrie. Ze waren op zoek naar extra development capaciteit om hun belangrijkste toepassing te verbeteren, het softwareplatform achter hun zonnepanelen. Dit is waar wij te hulp schoten. Bij Valcon zijn we gepassioneerd over het bijdragen aan een betere wereld en het ondersteunen van bedrijven die duurzame energie prioriteren. Deze samenwerking was daarom een win-winsituatie voor beide partijen.

 

Valconsee

Related posts

Search What to Consider when Choosing a SaaS Provider
The Pros & Cons of Outsourcing SaaS Teams Search